Само в 7DniBansko.bg

Горчиво! Водещият от Нова телевизия Богомил Грозев се сгоди! Ето коя е стройната брюнетка…

7 Dni Bansko16.05.20186270

Водещият на сутрешната новинарска емисия по Нова тв Богомил Грозев, вече не е свободен. Той се сгоди за красивата докторка по хомеопатия Мария Танкова.

Двойката дори си пусна снимки, за радост на феновете. „Горчивоооооооо, страхотна двойка сте!”, коментират приятели на журналиста. Самият Грозев отказа да коментира щастливото събитие и запази мълчание, пише „България днес”.

Според колегите на Грозев, от две години той е официално разведен мъж. Той се раздели с дъщерята на Антон Радичев—Кристина, от която има син – Теодор.

Говори се, че раздялата е настъпила след системни изневери от негова страна. С 14-годишния брак се свършило, когато красавицата открила пикантни съобщения на телефона на Грозев и моментално му посочила вратата.

Това е втори развод за щерката на Радичев. Преди години тя се венча за американец в Лос Анджелис, но се раздели и с него. От първия си брак Кристина има дъщеря – Антонина.

След като се събра с Грозев, тя му роди син, а близки до двойката разкриват, че той много се грижел за двете деца и ги обичал еднакво. В един момент обаче изпаднал в криза, променил приоритетите си и започнал да обръща поглед навън, извън семейното ложе.

Мария и Грозев се запознали покрай здравословния начин на живот, който вече води новинарят. Стройната брюнетка е доктор по хомеопатия, собственик на салон за красота, а също така работи и като масажист и козметик в салона си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *