Само в 7DniBansko.bg

Бившата съпруга на Радев с ново хоби! Ето на какво се отдаде хубавата банкова инспекторка…

7 Dni Bansko15.05.20181320
гинка1

Екссъпругата на президента–Гинка Радева катери планините с колело. Хубавата банкова инспекторка вече има ново хоби след гмуркането–планинско колоездене.

Доскоро, подобно на повечето запалени по здравословния живот столичанки, тя също можеше да бъде видяна да тича из Борисовата градина сутрин. Неотдавна обаче, след като превзе Черни връх в най-голямата буря, Гинка се запали по планинския туризъм.

Вярна на принципа, че най-доброто решение за добрата форма е спортът, бившата съпруга на държавния глава подкара колело в планината. И демонстрира супер форма, пише „Телеграф”.

Бившата президентша не залага на диети, а на спорт, като страстта й се споделя и от двете й деца. Синът й е запален футболист и дори испански отбори вече проявяват интерес към него, а дъщеря й обожава гмуркането.

Неотдавна Гинка също се гмуркаше, но планината напоследък я привлича повече от другите й хобита. Освен това първата съпруга на президента не се притеснява грам за фигурата си.

Наскоро тя бе забелязана с племенницата си София и дъщеря си Дарина в столичен ресторант край ЦУМ. Компанията си поръча обилен обяд, без да се притесняват за фигурите си.

Въпреки че е разведена с Радев, Гинка обожава племенницата си и дъщеря на сестра му Лозана. София. Тийнейджърката е най-добра приятелка с дъщеря й и двете често могат да бъдат видени заедно, докато се забавляват.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *