Само в 7DniBansko.bg

Съпругата на Боян Петров със смразяващи думи: Аз не държа изобщо на тяло! Мястото му не е в “Малашевци”…

7 Dni Bansko14.05.201831930
Боян Петров

“Аз не държа изобщо на тяло… На него мястото му не е в Малашевци”, написа във Фейсбук жената на Боян Петров – Радослава Ненова. Думите й са за внасяне на яснота, както самата тя признава, и са написани под пост на Пламен Даракчиев, бивш политик и създател на КТ “Подкрепа”.

“Ако за Боян битката е приключила, нека си остане в планината. Дай боже всекиму жена, която има силата да каже тези думи!”, пише синдикалистът.

Ето какво написа Радослава Ненова в социалната мрежа:

Здравейте, попаднах на коментара ви и реших да отговоря за повече яснота. В момента е точно битка за живота му, а това което правя мисля че показва моята обич. Нали не мислите че институциите които се намесиха сами скочиха на крак. Отворих дарителска сметка защото операцията е много мащабна и международна и надскача това което покрива застраховката около 3пъти. Това е за непалския екип в Китай се оказа че нямат хеликоптерно планинско спасяване, а то е доста специфично.

Китайците не са казали и една дума за пари. Единствено им казах да не качват върха защото това не е експедиция, а спасителна акция все пак. Нека вложат времето да търсят надолу за евентуални загубвания. Боян ако е горе и не е стигнал до палатката си няма да е оцелял. Аз не държа изобщо на тяло…на него мястото му не е на Малашевци.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *