Само в 7DniBansko.bg

Гръмна жестока бомба! Изловиха Криско и Камен Во в гей афера! Използвал го, за да пробие в кариерата?

7 Dni Bansko14.05.20186860
Krisko-Kamen-300x202

Думите на Ася Капчикова, че Криско обича да си ляга с мъже, може да се окажат истина. Именно за това говорят скандалните разкрития за неговите връзки.

По информация на в. „Таблоид“, Кристиян Талев е имал гей афера с Камен Воденичаров. Това се е случило преди десетина години, когато рапърът тъкмо пробивал в шоубизнеса.

Той едва дошъл в София, когато се свързал с актьора и го помолил за среща, на която да му предложи проектите си. По онова време Камен е въртял телевизия ММ и именно там Криско се надявал да стане звезда.

Двамата се срещнали и изкарали връзка от около месец, пише HotArena.net, цитирайки в. „Таблоид“. След като ММ престанала да съществува, на рапъра му станало ясно, че трябва да си търси нови поприща за изява.

Той ги намерил при Миро от „Каризма“. Именно блондинът въвел Кристиян като име в шоу средите. Говори се, че между тях е имало тежък романс, завършил зле, тъй като в момента двамата даже не се поздравяват, когато се видят.

Сред мъжете, спрягани за Талев, е и Любо Киров. Той също помогнал значително за кариерата на хип-хоп изпълнителя.

Днес Криско отдавна е загърбил тази страна от живота си. Той е женен за Цветелина Петрова, която е много красива, и не иска да се сеща за мъжките ласки от миналото си.