Само в 7DniBansko.bg

Арабин от “Да, България” посегна на Паисий, обсъжда “лайно ли е Васил Левски”

7 Dni Bansko30.01.201714012

Душманите на Банско не се посвениха да посегнат и на символите на България Паисий Хилендарски и Васил Левски! Нещо повече, опитват се да ги унищожат, защото знаят, че народ без символи не е народ.
В интернет се завъртя клип на лекция на борещия се за легализиране на гей-браковете у нас Емил Джасим. Арабинът е част от партията на Христо Иванов, в която ще се влеят и някои зелени олигарси като Тома Белев, трупащи милиони от антибългарска и анти-Банско политика.

САМО ВИЖТЕ КАКВИ ГИ ГОВОРИ ДЖАСИМ:

“Мита за нетолерантната Османска империя.  Показвам ви две църкви. В рамките на нетолерантната османска империя са построени точно тези две църкви. Ако една империя е нетолернтна би ли позволира на друговерците да остроят такъв храм?” Така стои въпроса и с данъците в Османската империя. Не знам кой е тоя владетел, който ще се лиши от постъпления в хазната. А българите и евреите са плащали само един данък повече, което е толерантно”.

“Сега има един мит за Паисий Хилендарски. И това е познатата негова графика. Той пише История Славянобългарская на 40 години. Умира на 51. Не може да е той на графиката! Извадете 2 лева и ще видите.
“Всъщност Паисии пише своята история на 40 години, но срещу кого. Историографията твърди, че той залага трите направления на българското Възраждане – борба за независима църква, за независим народ, за независима българска култура. Това е срещу гърците, а не срещу турците! Неговият проблем на Паисии е как да създаде индентичност на българите”.

“Всички сте виждали паметника на Левски. Смятах го за 4 години за супергерой, защото имал домашен любмец лъв. Сега ще си позволя да прочета нещо. Това е разговор на децата на мои приятели – Ема и Филип.
Ема: А пък Юлиян каза, че Васил Левски е лайно. А той не е лайно, а Будител.
Филип: Не е Будител, будители са тези, които пишат.
Ема: Да, но е могъщ. Те са 8 и висят на картон в детската градина като Исус Христос
Филип: Христос не е будител, трябва да е писател, за да е будител.
Част от абсурдите ни са заложени като деца. Левски всъщност е изглеждал леко закръглен, а снимката му е туширана”.

ПРИПОМНЯМЕ И НЯКОИ ДРУГИ РАЗМИСЛИ НА ДЖАСИМ:

“Разбирате ли уважаеми наследници на гордите български завоеватели. Не само не сме били клани и избивани 500 години от турците,не само сме живели мирно и щастливо с тях, но и дори ние сме тръгнали да ги завладяваме малко преди руснаците да ни осуетят коварния план. Аз лично, почти почувствах вина от този факт. Чудя се как Турция още не ни е обвинила в търговски геноцид над клетия турски еснаф проведен през 19 век от агресивните българи”.

12 коментара

 • rosen

  31.01.2017 at 5:08

  Няма проблем- Тоя изрод ще яде Бълтарският бахур мнооооого пъти!!!!!!

  Reply

 • Побеснял

  31.01.2017 at 11:51

  Емил Джасим, майка ти дееба и на недоклатено копеле!!! Затваряй си лайняната уста, че осмърдя пространството наоколо бе, помияр нагъл!!! Такава “история” ще ти се привиди, че ще се проклинаш защо изобщо майка ти те е изсрала!!!

  Reply

 • БЪЛГАРИН ДО КРАЙ

  31.01.2017 at 12:50

  Искам да те убия , рязано копеле ! Искам да го направя всеки път , когато някой като теб , живеещ и ползващ се от благата на тая клета страна , се изтъпани някъде и започне да бълва лъжи и хули срещу България ! Като толкова радеете за Турция , джамии и ориентализъм – ами вдигайте си рязаните и отивайте там . Ама не – така ви е поръчано на вас – да стоите тука и да сеете семената на исляма . Забравяте обаче едно – тоя народ няма да спи вечно . Искрата на българския национализъм е разпалена и гори все по-ярко . Идва времето , когато такива като теб ще бъдат съдени за антидържавна дейност и тогава … Жална ви майка ! Само едно ще ти кажа – България е била и ще бъде православна държава ! Ние сме горди българи и ще я защитим , както това са направили дедите ни !

  Reply

 • Борба

  31.01.2017 at 23:18

  Този скоро няма да е жив!

  Reply

 • българин

  01.02.2017 at 23:57

  “А когато ТУРЦИТЕ заели българската земя ненадейно,те погазили и изгорили черквите, манастирите, царските и архирейските дворци. В това време хората бягали от ТУРСКИЯТ страх и ужас…” Из”История славянобългарска” Паисий Хилендарски

  Reply

 • Българин

  02.02.2017 at 11:37

  мам ти да еба арабско копеле такова , видя ли те Джасим – е, лично ще те ритам с кубиките по главата докато не ти я направя част от асвалтовата покривка.

  Reply

 • Биляна от Рила

  06.02.2017 at 11:39

  Когато една държава подарява децата си на наркодилърите, нормално е да подкрепя обезличаването и заличаването на това, което ще връща младите хора към нормален човешки живот като Св. Паисий Хилендарски и Левски.

  Reply

 • Не си достоен за името ми

  20.02.2017 at 15:28

  Емилчо, що не в’ръ’иш да джвакаш на аллахчо рязаното пишле?…

  Reply

 • Красимир

  20.02.2017 at 17:18

  Е разбрахте ли сега какви говна вкарваме в политиката разни недоказали се демократи,демагози.

  Reply

 • ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР

  20.02.2017 at 19:55

  ТАКА СТАВА, КОГАТО ТАЗИ НЕПЪЛНОЦЕННА МЮСУЛМАНСКА ИЗМЕТ ВМЕСТО ДА СЕ НАПРАВИ НА САПУН СЕ ОСТАВЯ ДА ДЕРИБЕЙСТВА СВОБОДНО!!! НЕ ЦИГАНИНА Е ВИНОВЕН, А НИЕ, ЧЕ ГО ТЪРПИМЕ!!!

  Reply

 • ПРОСВЕТИТЕЛ

  22.02.2017 at 11:21

  КАКТО ТЕ СЕ ГАВРЯТ С НАШИТЕ СИМВОЛИ, ТАКА И НИЕ С ТЕХНИТЕ – “АЛЛАХ АБДАЛ”

  Reply

 • Valkoklav

  23.02.2017 at 9:26

  Кой е тоя измекяр ве?

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *