Само в 7DniBansko.bg

Галена пусна ново порно! Този път пайнерката си показа най-милото отблизо… (Горещи СНИМКИ)

7 Dni Bansko12.05.2018130240
галена

Как Сузанита и тези като нея да не правят фелацио в клиповете си, когато има на кого да подражават?! Пайнерката Галена, която преди дни пусна поредния си проект – нискобюджетно, но пък провокативно видео, спокойно може да бъде окачествено като новото й порно, коментира Пик.

Припомняме, че клипчето й за възрастни с “Мистър България 2003” Данаил Милев я катапултира на върха, където Галка е и до днес. В този ред на мисли едва ли смядовската дива има нужда от подобен скандал, още повече, че като майка на две деца не й прилича да се възбужда сама, въргаляйки се с плюшени мечока.

През целия клипа към песента “Дай ми любов” певицата се опипва, като при първа възможност или разкрачва щедро краката си, или вири яки задни части. Именно заради тези сцени фолк меломаните, които очевидно я недолюбват, нарекоха клипа й “порното на Галена в нова версия”.

Към края на видеото, при поредния широк разкрач за секунди се създава илюзията, че лъсва и венериният хълм на провокативната изпълнителка. На стоп-кадри обаче се вижда, че под златистия си тренчкот Галена е с бикини и спортно горнище в телесен цвят.

На един от тях дрехата явно се е озовала между бедрата на изпълнителката и проблясва тамън върху най-милото й…