Само в 7DniBansko.bg

Жесток удар разтърси живота на Азис! Певецът спешно в болница – на прага е, да загуби гласа си…

7 Dni Bansko12.05.201816490
Азис

Тежък турски вирус тръшна Азис. Изпълнителят на хита „Мотел” е покосен от опасен грип и ведна га е приет в болница.

Докато пътува за поредното си участие, на Азис му прилошава. На краля на попфолка му става толкова зле, че отива в първата болница, която вижда. Спед направени изследвания лекарите заявяват на костинбродския славей, че е покосен от много опасна бактерия и трябва незабавно да бъде хоспитализиран.

Според докторите Азис хваща болестта си, докато е бил в Турция. Преди няколко дни ромският славей имаше голям концерт в южната ни съседка и там го покосява опасната инфекция. Още по време на посещението си в Турция на Азис на няколко пъти му nричернява и му става лошо. Той не смята това за сериозно и отказва да бъде прегледан. След като се прибира, състоянието му се влошава и певецът все пак се решава да отиде на доктор.

Лекарите веднага засипват Азис с куп медикаменти, за да може той да пребори с коварния грип.Докторите в прав текст му заявяват, че тря6ва да остане в болницата няколко да е под наблюдение, защото дори има опасност за гласа му.

„За първи път в живота си отлагам концерт. Болен съм на антибиотик. Мислех си, че ще се стабилизирам, но стана по-зле“, признава Азис, цитиран от „България днес“.  Кралят на попфолка у нас отмени всичките си концерти до края на следващата седмица и ще остане в болница още няколко дни, докато се стабилизира напълно.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *