Само в 7DniBansko.bg

Чудо! Евтим Милошев е неузнаваем след като си присъди коса! Вижте го… (СНИМКА)

7 Dni Bansko09.05.20185490
евтим милошев1

Евтим Милошев си присади коса и е просто неузнаваем. Продуцентът, който доскоро се разхождаше с почти гола глава, изненада с нова визия.

Това се видя от кадри в социалните мрежи,  на които се вижда, че Милошев се е подмладил с поне 10 години.

„Не искам да коментирам нищо свързано със себе си”, сподели Милошев, като нито отрече, нито потвърди за интервенцията.

Не е тайна, че продуцентът на „Столичани в повече” е един от най-суетните мъже в шоубизнеса.  Той държи винаги да е с марков костюм, следи модата и се грижи за теглото си, пише „Телеграф”.

Вероятно процедурата за присаждане на коса е направена в Турция или Италия, където работят едни от най-добрите специалисти. Близък до продуцента издаде и колко е струвала процедурата.

„В болница в Ботуша, един косъм струва 1,95 евро. За неговия скалп са използвани 8000 корена, което прави 15 600 евро или 31 000 лв.

Пари се дават и за култивиране на собствената му коса, което се случва след месеци. Цената е още около 5000 евро и крайната сума е около 20 000 евро, но ако процедурата е направена у нас или в Турция, цената е поне 10 пъти по-ниска”, разкриват още хората от екипа на Милошев.

Присаждането на коса става от най-задната част на главата. Смята се, че там косата е най-здрава от клинична гледна точка. Отттам се взимат и няколко вида импланти, които са малки средни и големи. При големите обаче може да се получи и кичурен ефект, който не е особено издържан естетически издържан, но пък по-малките импланти са по-евтини и по-лесни за култивилане.

Процедурата се извършва или ръчно, или с машини, като втория вариант не се препоръчва от специалистите, ако има околна коса на скалпа.

Първи с изкуствена коса се сдоби шефът на БФС Боби Михайлов, който още през 1993 година си присаждаше кичури, тъй като бе започнал да оплешивява.

Примерът му бе последван от Вальо Михов, а след него миналата година на подобна процедура се подложи и Димитър Бербатов.