Само в 7DniBansko.bg

Светльо Иванов зверски пребит заради любимата си! Бизнесмен от турски произход потрошил журналиста…

7 Dni Bansko08.05.201821960
светльо иванов

Миловидният водещ на „120 минути” Светльо Иванов е спечелил сърцето на половинката си Вяра Деянова не с интелект и маниери, а с юмруци.

От близки на журналистическата двойка „Таблоид” научи ексклузивно, че 34-годишният специалист по Близкия Изток е водил истинска война за сърцето на омайната червенокоска.

Драмата е с повече от десетилетна давност, когато зеленооката Вяра все още работи в националното „Дарик радио” и все още е обект на скромните ухажвания на Светослав. По същото време красавицата обаче има и друг кандидат за вниманието си – мастит бизнесмен от Ардино на име Джунейт, едър търговец от турски произход, с когото репортерката се запознава на форум на тютюнопроизводителите в Момчилград.

Баровецът бил изключително напорист и всеки уикенд палел огромния си мерцедес, за да преследва Деянова в София. За всяко букетче теменужки от прохождащия в професията Светльо Иванов Джунейт излизал с кошница бели рози. Вяра нямала особен интерес към домогванията на чичкото, но му давала по някоя усмивка и мила дума, преди всичко за да държи младия си колега на тръни.

Историята обаче придобила зловещ характер, когато един пролетен следобед Светльо изчакал любимата си след работа до сградата на „Дарик” с надеждата да я заведе на разходка в близкия парк „Заимов”. Точно в този момент Джунейт паркирал мощното си возило пред входа и поискал въпросът да бъде решен веднъж завинаги. Иванов подходил интелигентно и решил да затапи бизнесмена с ирония. Онзи обаче не му мислил дълго и с мощен тупаник го прострял на тротоара, като направил очилата му на сол. Вяра веднага се хвърлила да брани избраника си, а охраната на радиото разкарала побойника. Именно трите часа, които прекарали заедно пред спешния кабинет в „Пирогов” след инцидента, се оказали решаващи за връзката им.

Двамата днес са семейство и се радват на дъщеричката си Йоана. Агресивният конкурент пък се отървал от полицейско преследване заради нежеланието на Светльо Иванов да прави случката публично достояние.