Само в 7DniBansko.bg

Емануела се изгаври публично с бременната Преслава! Отряза й косата заради саморазправа… (Подробности)

7 Dni Bansko08.05.20186250
Преслава Емануела

Бременната Преслава скоро ще се отдаде на майчинството и отглеждане на първородното си дете. Заради което мнозина от нейни колежки се юрнаха да я детронират от първото място на „Пайнер”, пише kliuki.bg

Докато феновете се питат коя колежка ще я замести „на трона”, Емануела не си губи временно с догадки, а смело атакува.

Галена също не е заплаха, защото половинката на вафления бос все повече се отдалечава от „Пайнер” и се превръща в соло изпълнителка.

Зеленооката поп фолк дива дори си позволи да се изгаври с колежката си. Това тя стори в най-новия си клип, където демонстративно реже косата на конкурентката си. Която прилича едно към едно на Преслава.

Това изкусителката прави в най-новото си парче „Гледай ме на снимка”. съперницата си. В „обувките” на съперницата влиза Каталина Гатева. Тя е като двойничка на Преслава и се слави като дамата с най-пищния естествен бюст.

Заради тази гавра мнозина подозират, че между Преси и Емануела е имало саморазправа, която е останала скрита от широката общественост.Мнозина фенове обаче изтълкуваха посланието в песента на Емануела като подигравка към все още актуалната кралица на поп фолка.

Преслава обаче не е отговорила на намека, тя е загърбила и всички интриги и крамоли в музикалната компания. Понеже гласовитката от Добрич се е отдала изцяло на бременността си, предстоящото раждане и любовта си към Павел Лазаров.

Поп фолк дивата дори не се притесни, че тази година телевизия „Пайнер” не излъчи традиционните годишни музикални награди. Припомняме, че Преслава стана седем пъти носител на престижната статуетка „Певица на годината”, която я скара с бившата й вече приятелка Галена.

Преслава не отговори и на подмятанията на колежките си, че тя стои зад това, понеже тази година била слаба за нея. И нямало да грабне отново престижната награда.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *