Само в 7DniBansko.bg

Слави с невероятен ход! “Господари на ефира” са под прицела му

7 Dni Bansko27.04.2017541
Слави Трифонов отново е на път да преформатира шоу-бизнеса в ефира! Най-успелият водещ у нас стяга предизвикателство, което да удари яко по…”Господари на ефира”!
Разследващият журналист Васил Иванов е на път да отиде при Слави Трифонов. Разследващият журналист, който напусна Нова телевизия след огромен скандал заради цензура, може да се присъедини към екипа на Дългия, пише столичен ежедневник. Иванов признава лично, че е получил покана от шоумена за съвместна работа.
Както е известно Слави бе първият, който се отзова в помощ на журналиста след грандиозния скандал. Предаването на Трифонов, в което Иванов бе гост, дори не бе излъчено. Въпреки това на следващия ден двамата дадоха пресконференция, на която разследващия журналист показа скандални записи с различни негови колеги, в които се говори за налагана му цензура от директорката на “Новини и актуални предавания” в Нова телевизия – Дарина Сарелска. От медията отрекоха обвиненията, а всички бивши колеги на Иванов остро, като по сигнал, скочиха яростно на журналиста.
Васил признава, че е официално поканен от Слави. “Говорено е, в момента просто още ми тече предизвестието в Нова, тъй че няма как да споделя решението си”, добавя журналистът. Шушука се, че Дългия иска да направи разследваща рубрика в шоуто си, каквато има и в “Господари на ефира”. Преди всичко обаче Трифонов трябва да преговаря за това и с bTV.

коментар

  • Брадара

    27.04.2017 at 19:23

    В.Иванов може да си работи разследваща журналистика, но във вестник и в никакъв случай в радио или телевизия. Попитай се защо?

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *