Само в 7DniBansko.bg

Ревнив турчин би шута на внучката на Тодор Колев! Тя проплака: На дядо нямаше да му хареса… (СНИМКА)

7 Dni Bansko06.05.201816380
Тодор Колев и внучка му

Внучката на Тодор Колев преживяла две драстични промени в живота си само в последните месеци. Първата е влизането ѝ в сериала „Откраднат живот“ в ролята на д-р Войнова, а втората – тежка раздяла с дългогодишния ѝ приятел, с когото бяха пред сватба.

Теодора, която е наследила таланта и сините очи на дядо си, имаше връзка с красив лекар. Д-р Ервин Иванов обаче бил с турско потекло и държал тя също да се съобразява с моралните догми в ислямската религия. Младежът така и не могъл да се примири с работата на приятелката си, като най-вече го тормозели интимните филмови сцени. „В моята професия се налага да се целувам с други хора, да пътувам много, а това не му харесваше“, споделя внучката на Адама. Според нея повратният момент в отношенията им дошъл, когато направили първата важна стъпка – да заживеят заедно. Тогава на преден план изскочили битовизмите и между тях се появило напрежение. След като обаче спечелила кастинг за роля в най-хитовия сериал у нас, той вместо да се зарадва, изпаднал в крайна ревност.

Теодора сметнала, че ще е по-добре да продължи пътя си сама. Бързо се съвзела от раздялата и още по-светкавично си намерила приятели в столицата, сред които е и небезизвестният скандален рапър 100 кила. Внучката на Тодор Колев имала афинитет към музиката и певческите среди у нас, защото притежавала и завидни гласови възможности. В момента обаче младата артнадежда планирала да наблегне върху театралната си кариера, както и да натрупа повече опит в киното. Дразнела се, когато хората шушукали, че я взели в „Откраднат живот“ с връзки.

Екранната анестезиоложка Войнова коментира, че дядо ѝ едва ли би харесал представянето ѝ на малкия екран. „Би имал много забележки към мен. Но човек се учи от грешките си“, казва Теодора. Плановете ѝ занапред включвали и участие в някой от популярните музикални формати, но това щяло да се случи, когато се наситела на работата в трупата на Плевенския театър, където е на щат към момента.