Само в 7DniBansko.bg

Юлиана и Деси Банова се хванаха за гушите заради милионите на Плевнелиев! Коя ще прибере имането на експрезидента?

7 Dni Bansko05.05.201828410
юлиана деси росен плевнелиев

Вестта, че 53-годишният бивш президент Росен Плевнелиев очаква дете, е нанежила до червено оста между годеницата му Деси Банова и бившата съпруга – Юлияна Плевнелиева. Причината е банална – ще се наложи синовете й да делят огромното имане на татко си и с бъдещия си полубрат или полусестра.

Както по-рано през седицата стана ясно Банова ще дари Плевнелиев ще с четвърти наследник наесен. И докато бъдещите родители са в еуфория, че ще ги навести щъркелът, шокирана от развоя в личния му живот била втората съпруга на Плевнелиев – Юлияна.

Освен, че се дразнела от прекалената показност, която бащата на сина й и новата му демонстрират, тя била притеснена, че след появата на бебето, Плевнелиев ще съсредоточи вниманието си към него и ще остави на по-заден план вече поотрасналите си синове Асен и Павел.

Положението със сигурност ще се усложни, ако Банова роди на политика мечтаната дъщеричка, която със сигурност ще се превърна в любимката на тати и към нея, като към единствена госпожица сред наследниците, ще потекат реки от финансови и имотни облаги, коментира ПИК.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *