Само в 7DniBansko.bg

Антония Петрова ги сменя като носни кърпи! Намърда се в леглото на богат голфър… (Горещи СНИМКИ)

7 Dni Bansko05.05.20182770
антония петрова

Видната пернишка красавица Антония Петрова трампи мъжете си. Само допреди има-няма месец тя все още обхождаше светските вечеринки в компанията на Николай, който упорито криеше от обективите на светските фоторепортери.

Николай обаче вече е минало и на хоризонта е изграля поредната звезда. Нова любовна страст гори в сърцето на “Мис България 2009”. Дипломираната юристка с апетит към богатите мъже се запали по голфа, а размахването на стика и кибиченето на игрището не са никак случайни. Петрова загърби салоните и разкрасителните процедури и хукна по голф игрищата в опит да плени сърцето на новия обект на своите чувства, разкрива Елза Парини в светското предаване на ПИК.

Освен, че е запален по голфа, за него се знае, че е достатъчно заможен, добре образован, галантен, обича красивите жени и бързите коли, като често сменя и двете придобивки.

През седмицата “Мисис Русия” се тагна от Гърция, където е отседнала в луксозен спа комплекс. На снимката се вижда аранжировка с бутилка шампанско с две чаши – красноречив знак, че не е сама.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *