Само в 7DniBansko.bg

Горещо! Станимир Гъмов смени Преслава! Актьорът заби симпатична блондинка от “Капките’, ето я и нея (СНИМКИ)

7 Dni Bansko04.05.20187070
Гъмов

Актьорът Станимир Гъмов, който се прочу с любовната си история с Преслава във „ВИП Брадър“, отвори нова страница в живота си.

Фотографите на „Ретро“ видяха, че вече е загърбил миналото и вече върви по правия път. Негови познати разкриват, че след като не потръгнали нещата с Преслава, комикът изпаднал в дупка, тъй като доста бил лапнал по фолк певицата. По време на депресията е залитнал за момент и към чашката. След като му казали, че така няма да се реши проблемът, тъй взел, че ги послушал и се стегнал. За влизането му в добро психическо здраве допринесли най-много синът му и новата му любов.

Фотографите на изданието са първенците, които успяха да щракнат какво се случва в живота на Гъмов. Той е със симпатична блондинка, с която се запознали покрай работата в „Като две капки вода“, където той е ментор, а тя – гримьорка.

Познавали се отдавна, но именно шоуто било пресечната им точка, която довела до нещо повече. За момента не живеели заедно, но пък правели планове как ще изкарат лятната почивка. След нея не е изключено взаимоотношенията им да станат по-сериозни.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *