Само в 7DniBansko.bg

ДепуПатки! Любовницата на Марешки и още две се заключиха в Парламента! Вонят на…

7 Dni Bansko26.04.2017320
веселин марешки
В шок изпаднали няколко млади депутатки от групата на Веселин Марешки, на които останалите напордни избраници вече под сурдинка викат депуПатки!
Любовницата на разследвания олигарх и още две дами се оказали заложници в стаята си. Ведомствените сътруднички на Марешки се заключили отвътре и изпаднали в паника, понеже не успели да излязат. Това наложи сътрудници на парламентарната група да прибягнат до помощ от администрацията на Народното събрание. Спешно беше извикан майстор, който да ги отключи, съобщава Канал 3.
Малко след това от стаята на парламентарната група, която е бившият кабинет на АБВ, излезе и самият лидер на ВОЛЯ и зам.-председател на парламента Веселин Марешки, очевидно отбил се да види дали изплашените му депутатки вече са добре.
Народните представителки на ВОЛЯ бяха сред най-неориентираните новобранци в 44 Народно събрание, но иначе много бързо се ориентираха в нарушаването на правилата и последваха примера на останалите групи, които пушат в стаите си, въпреки забраната за цигарен дим на обществено място.
От двете стаи на ВОЛЯ се носи тютюнев дим на талази, убеждава се лично всеки, който се озове пред техните врати в десния кулоар на парламента.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *