Само в 7DniBansko.bg

Скандал! Ани Хоанг мачка чаршафите с рапъра Dee, докато Люси спи спокойно в другата стая…

7 Dni Bansko04.05.20184910
ани хоанг2

Читател на HotArena, изпрати сигнал до редакционната ни поща, в който твърди, че попфолк изпълнителката има интимни отношения с рапъра Dee.

Не е ясно откъде той разполага с тази информация, но двете изречения, с които я съобщава звучат твърде категорично. Ето какво пише в писмото, което ви предлагаме без редакторка намеса:

„Много ми е интересно, знае ли Люси, че Ани Хоанг и Dee са близки… и не говорим за “близки приятели”, а за близки в леглото. Как докато горкият морж Люси спи спокойно, Ани и Dee правят секс и се друсат в другата стая?“.

През април Ани Хоанг, нейната половинка режисьорът Люси Иларионов, рапърът DEE и техни приятели се отдадоха на щур купон в Тайланд. Там те съчетаха полезното с приятното и заснеха клипа към дуетната песен на Ани и DEE – “Papi”. Не е изключено и този факт да е развинтил фантазията на нашия читател.

Веднага след официалната премиера на клипа, той събра огромен бой гледания, а феновете са категорични, че  парчето ще бъде един от хитовете на лятото. “Papi” е с модерното R&B звучене и се отличава със супер модерен клип дело на Людмил Иларионов – Люси.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *