Само в 7DniBansko.bg

Калаканджиева изригна: Любовниците на мъжа ми са грозни и тъпи! Само българските селяни харесват силикон

7 Dni Bansko26.04.2017230

Жени Калканджиева помля всичко женско, което припарва до Тачо и което има пластични корекции, в последното си интервю.

Шефката на „Визаж“ опроверга слуха, че си е правила корекции по лицето. Призна, че се е подложила на процедура, която чрез лазер възстановява колагена в кожата. Изтъкна, че не е от жените, които си пълнят устите с „разни неща“, нито пък ще си позволи да й бодат с игли лицето.

Всичките тези момичета, които го правят, се превръщат в мумии. Ти не можеш да ги различиш, те са еднакви. Ужасно е!“, отсече тя.

Калканджиева е забелязала миналото лято точка на челото и разбрала, че това е бръчка, която отстранила с лазер. „Не, че ми е голям проблем – аз и сега съм достатъчно привлекателна, въпреки че пия и пуша много. Няма нищо по-нормално от това да искам още дълго време да съм харесвана и търсена“, продължава да разсъждава в интервю за в. „Галерия“.

Аз съм най-яката мацка на света! Сега съм по-желана, отколкото преди 15 години“, категорична е Жени и добави, че стойностните мъже харесват жени на нейната възраст, които са улегнали и знаят какво искат от живота, финансово независими, които не се влюбват до уши и не задушават партньорите си. Според нея мъже, които се възбуждат от силиконови цици и джуки, не я привличат, тъй като са селяндури.

Визажката признава, че може да си сложи силикон, когато остарее, но гърдите й на този етап са перфектни – среден размер.

Колкото до любовниците на Тачо – ако ще и 60 жени да има в леглото си, тя е единствената. Няма проблем с тях, защото били тъпи и грозни. Не ревнувала, тъй като не съществувала друга, която да я превъзхожда. Синът й Жорко искал татко му и майка му да са заедно и Калканджиева не би отделила Стефан Манов от него, само защото върти любовници.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *