Само в 7DniBansko.bg

Луди пари! Няма да повярвате какви пачки прибират участниците в “Смени жената”!

7 Dni Bansko03.05.20183720
Смени Жената

Хонорар от 4000 лева получават семействата, които са решили да участват  в телевизионното предаване „Смени жената“ по бТВ.

Освен многобройните мераклии за звездна слава от цялата страна, да се видят на малкия екран и да получат някой лев за това напирали и доста от родните випове.

Някои от тях сами се предлагали на продуцентите и молели да минат през цедката на кастингите по втория начин.

По регламент в „Смени жената“ две семейства от крайно различни социални нива и с несъвместим начин на живот, разменят за една седмица съпругите в тях. За това време жените разменят освен съпрузите си и домовете, децата и начина си на живот.

През първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома на жената, с която се е разменила. Всяка съпруга оставя упътване, в което обяснява своята роля в семейството и задълженията, които трябва да извършва новата жена.

През втората половина на предаването, новите съпруги налагат собствени правила, които новите им семейства трябва да спазват.

Според двойки, които вече са участвали в „Смени жената“, промяната се начина им на живот дори за 7 дни се оказала доста ползотворна, пише „Уикенд“. Без половинките си и по време на съжителството си с чуждите мъже и жени участниците преосмисляли взаимоотношенията си вкъщи.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *