Само в 7DniBansko.bg

Иво Сиромахов се изгаври публично с Гери-Никол: “Яката дупара” е недостижим блян, национален идеал и пътеводна светлина…

7 Dni Bansko03.05.20185360
Иво Сиромахов

Иво Сиромахов отново провокира социалните мрежи с тънкия си хумор и сарказъм!

Иво Сиромахов изби рибата с поредния си злъчен коментар. Сценаристът на Слави Трифонов и писател даде интервю пред лъскаво софийско издание. Той направи на пух и прах псевдо културтрегерите и графоманите.

Иво Сиромахов разби тези, които напират да издават книги и се правят на изстрадали творци.

„Поетични среди“ е много любезно определение. Нека да ги наречем с истинското им име – графомански среди. Доста хора живеят с приятната самозаблуда, че щом подреждат някакви думички вертикално, вече са поети.

Липсата на смисъл в „творбите“ им изобщо не ги безпокои. Те смятат, че поезията е някаква мистична форма на мастурбация. Затова лайкове събират само онези, които са с приятна външност на профилната си снимка.

Интелектуална суперзвезда в България е Гери-Никол, защото само тя усети народните потребности. „Яката дупара“ не е просто някакъв случаен израз. Тя е недостижим блян, пътеводна светлина, национален идеал“, коментира Иво Сиромахов пред сайта Лира.БГ.

Колкото до вечния спор между мъжете и жените, писателя заявява, че българският мъж е нещо средно между наперен мъжкар и мъж под чехъла на жена си.

„Мачо-чехлизмът е основна движеща сила в поведението на българския мъж. Но повечето мъже отстъпват пред жените си по стратегически причини. Разбрали са, че колкото и да спорят с една жена, в крайна сметка винаги ще стане нейното. Така че по-разумно е да си спестят драмите и разправиите“, заяви Иво Сиромахов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *