Само в 7DniBansko.bg

Сензационно! Душманинът на Деми Мур от “Стриптийз” се нанесе на 30 километра от Банско

7 Dni Bansko25.04.2017330

Югозападна България започва да се очертава като нова филмова Мека у нас! След мераците на Никълъс Кейдж да снима в Банско, сега на 30-ина километра от града се нанесе друга световна знаменитост.

Световно известният актьор Арманд Асанте снима филм в Кордопуловата къща в Мелник. Той е част от американска екшън продукция, която разказва за вечната битка между мафията и полицията. Като цяло действието на филма се развива в Албания, но няколко сцени са заснети в Мелник и в санданското село Хотово. Сюжетът е типичен американски екшън, който проследява битката на полицията с албанските гангстери.

Арманд Асанте и екипът му ще останат в Хотово и в Мелник до петък, призна продуцентът на продукцията Янко Ушатев. В продукцията участват, освен американски актьори, също така руски и албански актьори. Има и няколко звезди от българското кино. Снимачният екип нае за снимките и трийсетина статисти, които бяха наети от близките населени места.

“Специални благодарности отправяме към кметовете на Хотово и Мелник, които ни оказаха пълно съдействие и преживяха с нас всеки момент от снимките”, подчерта Ушатов.

Той призна, че всички актьори са останали впечатлени от красотата на Мелник и от гостоприемството на местните жители.

Арманд Асанте е от ирландски, а баща му от италиански произход. Живее в ранчо, разпростиращо се на 225 акра. Любовните му приключения са предимно с актриси. Тежко преживява раздялата си с Бевърли Дианджело, която го напуска заради Ал Пачино. Бе женен 12 г. за Карън Макарн, от която има две дъщери. Със Силвестър Сталоун снимат няколко филма, най-популярен е фантастичният екшън “Съдията Дред”. В “Стриптийз” тормозеше Деми Мур.

Световна слава спечели като древногръцкия митичен цар Одисей в едноименната тв продукция на Андрей Кончаловски и “Холмарк”. С успех се появява в комедии като “Кралете на мамбото”, пародията “Фатален инстинкт” и “Жененият мъж”. Любимата му роля е в гангстерския “Готи”.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...