Само в 7DniBansko.bg

Като те изхвърли милионер е така, събличаш се и се показваш! Вижте Мария само по…(Снимки +18)

7 Dni Bansko25.04.2017340

Като те изхвърли милионерски син на улицата, се завръщаш там откъдето си започнала. И най-често ти се налага да се събличаш пред загорели мъже.

Като фолкпевицата Мария. Изпълнителката достигна нови висоти в провокативното си поведение, като се появи да пее по сутиен в популярна пловдивска дискотека, пише столичен всекидневник

И последната капчица срам у нея се е изпарила, кахъряха се девойките в нощното заведение, докато прикриваха с ръце очите на гаджетата си. От друга страна предизвикателното облекло на изпълнителката привлече погледните на няколко загорели зяпачи, които не свалиха поглед от гърдите й.

В града под тепетата фолкпевицата излезе на сцената с полупрозрачен сутиен, който едва придържаше пищната й силиконова гръд. Бельото повече показваше, отколкото да прикрива зърната на прясно необвързаната изпълнителка.

Напоследък фолкпевицата не може да се оплачи от работа. Покрай скандалите около нея тя отново стана актуална в бранша и буквално е засипана с покани за участия, които тя не отказва. По време на брака си с младия бизнесмен Християн Гущеров Мария си стоеше вкъщи и странеше от димните и порочни нощни заведения.

След раздялата изпълнителката работи ударно. Не отказва участия и кръстосва страната за най-различни участия.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *