Само в 7DniBansko.bg

Луди пари! Елена Йончева пръсна хилядарки за 2-годишния си син Тео! В парламента никой нищо не разбра…

7 Dni Bansko29.04.20183100
елена йончева

Елена Йончева отпразнувала с пищно тържество втория рожден ден на сина си Тео. Партито се състояло в луксозния дом на депутатката от БСП в „Бояна“, а на него присъствали само най-близките й хора.

Специални покани получили и всички от семейството на нейния мъж. За да вдигат наздравици за двегодишния Тео, на гости дошли майката и бащата на архитект Пламен Тодоров, както и брат му, който е и негов съдружник във фирмата за интериорен дизайн и строителство, която Пламен притежава. Майката на Елена пък помогнала за организацията и гладкото преминаване на купона, на който отпразнували и първите стъпки на момченцето, тъй като досега нямали време да полеят повода, коментира “Ретро”

Пред колегите си в парламента Йончева се отчела със скромна почерпка за здраве, тъй като не искала да се набива на очи, въпреки че не вярвала изобщо в привличането на уроки и магии.

Скоро журналистката искала да направи и прощъпулник на момчето си, нищо че не си падала много по старовремските обичаи и традиции.

Самото й решение да стане майка за пръв път в навечерието на своя 52-ри рожден ден бе достатъчно нестандартно и шокиращо както за обществото, така и за хората от най-близкото й обкръжение. Макар роднините на мъжа й да не одобрявали напълно методите им на възпитание, социалистката била безкомпромисна и давала ясно да се разбере, че в дома им командва тя. Бабата и дядото на Тео от страна на Пламен били твърдо против той да спи редом до двете им огромни кучета, но Елена и партньорът й смятали, че животните го възпитавали на грижа и търпимост.

Решението на Йончева да запише детето на частна занималня, и то с преподаване и изучаване на френски език, също им се видяло крайно драстично, но журналистката държала на образованието повече от всичко и искала наследникът й да се развива интелектуално още от ранна детска възраст. Депутатката от БСП не обичала да поверява грижите за малкия Теодор на бабите, защото смятала, че ще го разглезят, а в забавачницата можел да общува с деца и да расте контактен.