Само в 7DniBansko.bg

Гръмна страшен скандал с Мис България! Народът побесня: Тази Цонка дори не е българка… (СНИМКИ)

7 Dni Bansko28.04.20187460
Цонка Милчева

19-годишната Цонка Милчева от Видин ще представи страната ни в международен конкурс за красота, научи HotArena. 
Милчева живее от 4-годишна възраст в Германия, но често се връща в България, защото е влюбена в нея.

През декември миналата година се явява на конкурса „Мис Зима“ и се класира втора. След това през февруари отново печели второ място, но на „Мис София“. След това получила предложение да представи страната ни на конкурса „Мис свят Туризъм“, защото победителката в „Мис София“ не можела да се яви. Малко след това и друга оферта – да се яви на „Miss Glam World“, който ще се проведе в Индия.

Това обаче отприщи вълна от недоволство в социалните мрежи. Гневен читател на HotArena, ни изпрати писмо, в което пише:

„Много статии се изписаха за Цонка Милчева, която представя България на конкурс за красота в Индия. Много хора обаче забелязаха, че на някои снимки изглежда бяла и красива, а на други изобщо не се различава от една обикновена ромка“. Той ни изпраща и коментари относно участието на миската в конкурса в Индия.

“Представя България, а в фейсбук профила си пише на турски език и публикува циганиски песни.”, “Свършиха Българките, че циганки да представят България”, “Роднините и родителите и изобщо не могат да пишат и говорят на български език”, “Поне да беше Българка”. “Все едно да отида на конкурс в Китай да кажа, че съм Индийка, но от 100 километра да ми личи, че не съм “.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *