Само в 7DniBansko.bg

Грозно! Кулагин се изгаври брутално с Любен Дилов-син! Негов приятел му разказал, че Дилов никога…

7 Dni Bansko27.04.20183100
kulagin

Руският гримьор Валентин Кулагин не си поплюва и не цепи басма никому. Това стана ясно в „Черешката на тортата“ и той го затвърждава с всеки изминал ден, коментира kliuki.bg

Валентин Кулагин погна Любен Дилов – син

Този път жертва на неговите гаври стана Любен Дилов – син. Руснакът се подигра брутално в писателя, шегувайки се с плешивината му.

„Мой приятел-фризьор ми разказа, че Любен Дилов-син никога не си запазвал час за прическа в Сссссссссряда. Никога не искал СссссеШшшшоар и си носил Шшшшшампоан от вкъщи. Напиках се от смях като ми го разказа. ???“ – гласи написаното от Кулагин във Фейсбук.

Както е известно, Любен отдавна е с оскъдна коса и не го крие. Именно това се изполва от гримьора, за да му се подиграва.

Всъщност Дилов явно не се ползва изобщо с уважението на Кулагин, защото малко след това той отново се изгаври с него, този път с начина му на обличане.

„Евгени Минчев ми се оплака, че 3 броя от костюмите му мистериозно са изчезнали от апартамента му на Парчевич..
2 дни по-късно.. Патрашкова установила липса на очила в личната си колекция..
Случаенос? Не мисла.“ – пише руснакът.

Така Валентин за пореден път доказа, че обича да се присмива на хората, особено на тези, които не харесва. Начинът, по който го прави, е брутален, но именно това приковава вниманието на мнозина.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *