Само в 7DniBansko.bg

Горещо! Властта обсипа Лили Иванова с честитки и подаръци! Ето какво подариха Борисов и Радев на “Примата на българската естрада”! (СНИМКИ)

7 Dni Bansko25.04.20184980
лили иванов

Властта, начело с премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев, се изреди с честитки и пъстри пролетни цветя пред Лили Иванова.

 Примата на българската естрада празнува вчера своя рожден ден, а по традиция не пропусна да се похвали във “Фейсбук” с ароматните дарове.

Премиерът Борисов се отчете с кошница с бледо розови лилиуми, комбинирани с перуники и яркожълти фрезии. Перуниките присъстват и в аранжировката, изпратена от админстрацията на президента, като в комбинацията са включени още тъмнорозова алстромерия и бледолилави мини рози.

Към армагана има и поздравителен адрес от Румен Радев, в който пожелава на Лили да продължи да пише златни страници в българското музикално изкувство.

Изпълнителката на “Панаири” получи още рози от кмета на Община Кубрат, Алкин Неби, снежнобели калии от кмета на русенската община Пламен Стоилов, рози и алстромерии от кмета на Столична община Йорданка Фандъкова, огромни хразантеми от председателя на Народното събрание Димитър Главчев…

Популярни лица и общественици също честитиха на Лили. Вежди Рашидов, Васко Василев, Стоянка Мутафова, Елен Колева, Цветана Манева, Георги Тошев пожелаха здраве на звездата.

Може да видите СНИМКИ на подаръците!