Само в 7DniBansko.bg

Шок! Жесток удар за Саня Армутлиева! Това и дойде като гръм от ясно небе…

7 Dni Bansko25.04.20185230
саня армутлиева

Продуцентът Саня Армутлиева и тази година готвела свой артист за „Евровизия“ след миналогодишния успех на Кристиан Костов. Тя подала документи за участие на талантливата Михаела Маринова, предаде репортер на в. “ШОУ” от сигурни източници.

Връзките наклонили именно към младата амбиция и всички от БНТ били убедени, че именно Михаела отива в Лисабон да представи България на „Евровизия“ 2018. Внезапното обявяване на новосформиралата се група „Equunox”и тяхното парче „Bones” дойде като гръм от ясно небе за Михаела и Армутлиева.

Саня и Михаела кандидатствали с хубаво музикантско парче, а организаторите гарантирали успеха им. В прав текст им е обещано, че те ще се явяват на конкурса и до последно Михаела и Саня се готвели за голямата сцена в Лисабон.

Не знаем кой на кого и какво е обещавал, но тази година чуждестранно жури избра песента победител. Явно връзките на някого не са постигнали никакъв успех и накрая чрез гласуване са избрани четиримата младежи и Жана Бергендорф. Жалко е само, че няколко дни след това Михаела не е била на себе си, тъй като в продължение на седмици е живяла с нагласата, че именно тя е избрана, след като така й били обещали.

Наши източници разказаха, че Саня е била бясна на ръководството на БНТ и нежеланието да са си взаимно полезни. Още повече се ядосала от факта, че в състава на групата е неин бивш кадър – Жана. Миналата година певицата и известната продуцентка се разделиха, тъй като Бергендорф направи поредица от излагащи фирмата действия, под влиянието на наркотици.

Оттогава Саня успешно бута Михаела и влага изключително много в бъдещето й като изпълнител. Беше я уредила като участник в миналия сезон на „Като две капки вода“, където се представи повече от успешно и накрая грабна голямата награда – лек автомобил. Тази година Армутлиева й била предначертала друг звезден път – този от България до сцената на „Евровизия“, но ще си остане само с кроенето на планове. Поне тази година.