Само в 7DniBansko.bg

Горещо! Щерката на Хубчев захвърли дрехите и подпали мрежите с перфектно тяло… (СНИМКИ)

7 Dni Bansko24.04.201812180
Хубчева

Лятото идва и дъщерята на националния селекционер Петър Хубчев захвърли дрехи и задръжки. Красивата Кристина показва смело секси тяло на плажа и няма търпение да събира отново тен на морския бряг.

Планът ми за днес? Както винаги–плаж, плуване и бъди секси”, казва госпожица Хубчева.

Кристина живее в Айнтрахт в Германия, където работи като възпитател, но при всяка възможност се връща в България, за да се види с баща си.
Цялото семейство заживява в Германия в средата на 90-години и в крайна сметка дъщерята на бившия футболист се установява трайно там.

30-годишната чаровница все още няма мъж до себе си, но ухажори не й липсват. Още повече, че тя често се пуска по бански, но винаги в рамките на приличието.

Тя все още не е избрала бъдещия кандидат–зет на Хубчев, още повече, че мнението на баща й е от огромно значение, пише „Телеграф”. Кристина е и една от най-големите му фенки–като често вика в подкрепа на тимовете му от трибуните на стадионите.

Незабравим момент за нея обаче си остава, когато баща й вдига Купата на България с „Берое”. Тогава тя и майка й Поля слизат на терена и успяват да разплачат иначе железния треньор на националния отбор.

Семейството на Хубчев е изключително сплотено, въпреки че е разделено между България и Германия. Синът на селекционера Валери също се е установил в Айнтрахт, където следва „Политика и криминално право” в престижния университет „Гьоте”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *