Само в 7DniBansko.bg

Няма такъв гаф на “Капките”, Зуека и Рачков! Изловиха ги!

7 Dni Bansko23.04.2017270
В „Като две капки вода” явно много са закъсали за оригинални идеи за смешки и вече са започнали да повтарят номера  от предишни години. Вероятно екипът разчита, че зрителите са забравили, но в последното предаване Зуека и Рачков се появиха като араби, точно както направиха и миналата година, когато на сцената звуча песен на германски музикант.

Уикенд” изрови записи  от начал ото на март 2016 г., в които двамата водещи играят почти същия скеч, с какъвто се изявиха и този понеделник. Изглежда, кърпите, с които са наметнали главите си, също не са сменени.

Тази година с честта да бъде „поздравена”  от водещи, маскирани като араби, бе удостоена младата Михаела Маринова, която в последн ото предаване трябваше да имитира вокала на „Скорпиънс” Клаус Майне. Веднага след изпълнението й Васив Василев-Зуека и Димитър Рачков се появиха в близкоизточен стайлинг и обявиха: „Ние сме новите германци”. После по сценарий обясниха, че чиста арийска раса нямало и че Клаус носел същия каскет като на Тодор Живков, следователно коренът му бил  от Правец.

Дали хрумката е интересна, или не, зрителите преценяват сами за себе си. По-любопитн ото е, че въпросният епизод бе истинско дежавю, защ ото година по-рано почти същата картинка се появи на екрана, когато Калин Врачански трябваше да имитира вокала на „Рамщайн” Тил Линдеман. Явно защ ото също стана въпрос за германец, на сцената се появиха Зуека и Рачков, увити в кърпи. Тогава на Калин те обясниха почти същ ото като тази година на Михаела: „Ние – арийци, но преди бяхме сирийци. Сега – чисти германци”. След това в епизода следва изключително оригиналната по мнението на някои идея германците да се изнесат в Америка, сирийците – в Германия, а американците да дойдат в България, но само богатите – „така ще се оправи тази страна”.

Записите и в момента са налични в интернет и всеки може да види, че не само репликите и стайлинга на водещите са сходни, но и кърпите на главите им едва ли са нови. Нов е само начинът, по който са поставени.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *