Само в 7DniBansko.bg

Това се казва късмет! Столичанин получи фиш за подарък и спечели чисто нов автомобил

7 Dni Bansko22.04.2018860
Pic3

Името на новия късметлия, който спечели чисто нов автомобил от Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“ е Красимир Галев. Той е на 53 години и работи в автосервиз. Късметът му се усмихва в 24-я тираж, посветен на Цветница, когато жребий определя номера на неговата квитанция за печеливш. Фишът е подарък от баща му – Йордан Галев, който участва в игрите на СПОРТ ТОТО още от далечната 1961 година и се радва, че празничните бонус печалби дават шанс на повече хора да се насладят на късмета си.

На специално събитие на 21 април, организирано от Български спортен тотализатор в столичния квартал Враждебна, печелившият сподели радостта от печалбата си. Софиянецът определи новия си автомобил като изключителен и с отличен дизайн.

Красимир Галев получи ключовете за новата си кола лично от Магдалена Велчева, регионален мениджър на Български спортен тотализатор за гр. София.

СПОРТ ТОТО направи съботния ден истинско празненство за жителите на квартала! Водещите на предаването по двете национални телевизии – Марина и Цецо се погрижиха за празничното настроение. Имаше и много награди за присъстващите.

Те им припомниха, че тази седмица е наистина празнична, защото една от най-обичаните игри – „Тото 2 – 5 от 35“, има рожден ден.

По този повод тя ще почерпи своите почитатели с допълнителни печалби. Те са три на брой, всяка по 35 000 лева, и ще бъдат изтеглени чрез жребий по време на редовното теглене на числата за 32-ия тираж.

Така всички, пуснали своя фиш за неделя, ще имат възможност да спечелят, освен печалба от редовното теглене, и бонус от 35 000 лева.