Само в 7DniBansko.bg

Нагон! 18-годишна пловдивчанка преспа с бащата на гаджето си, за да отмъсти и на тримата

7 Dni Bansko22.04.2017480

Една 22-годишна пловдивчанка разкри шокиращата си история. За да отмъсти на гаджето си, че слуша майка си, тя преспала с баща му и така отмъстила и на…тримата!

Ето разказът и за po-krasivi.net:

Казвам се Веселина и искам да ви разкажа за нещо, което направих и с което не се гордея, но товабеше единствената ми възможност да възвърна загубеното си достойнство. В известна степен се успокоих след като всичко прикличи.

Сега съм на 22 години, а преди четире, когато бях на 18 се влюбих лудо в един мой съсед. Бях лудо влюбена, както казах, давах всичко за него, той беше първата ми истинска любов. Той също ме обичаше, но майка му се намеси между нас и развали всичко – постоянно ме обиждаше, унижаваше и злословеше срещу мен пред сина си. Наистина я ненавиждах тази чума, тя съсипа щастието и на двама ни.

В крайна сметка с него се разделихме, защото дори и много влюбена не можех да издържам този психически тормоз, на който бях подложена, а и моят любим много я слушаше и често взимаше на сериозно лъжите й. И така аз останах сама, сама с разбитите си чувства. Но реших да им отмъстя… на всички. Бащата му е много привлекателен мъж, който още по времето, когато със сина му бяхме гаджета не криеше симпатиите си към мен. Няма да крия-съблазних го и станах негова любовница. Вярно е – чувствам се като кучка, но го направих. Ходехме в хотелите, правехме секс, аз изпълнявах всичките му перверзни желания и в пряк смисъл му бях робиня.

В последствие жена му разбра, както и приятелят ми. Сами можете да си представите как се чувстваха… Скоро обаче бащата много хлътна по мен и ми предложи брак. Аз отказах. Така отмъстих на всички им и им показах, че за една разбита любов се плаща с друга. Сега съм щастлива с друг, за разлика от всички тях…

Веселина В., Пловдив

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *