Само в 7DniBansko.bg

Ужасяващи разкрития! Нана Гладуиш обгоряла от лъчетерапията! Водещата изпитвала нечовешки болки…

7 Dni Bansko20.04.201841850
нана 2

Нана Гладуиш преминала през пореден тежък етап на лечение на втората онкологична диагноза, която получи през миналата година. Тъй като туморът в гърдата ѝ този път бил по-агресивен, се наложила наситена лъчетерапия, предаде “Ретро”.

В продължение на 6 седмици всеки ден Нана посещавала болница, а вследствие на непрекъснато облъчване тялото ѝ било обгорено. При последните няколко процедури тя изпитвала нечовешки болки, едва се движела и имала чувството, че кожата ѝ ще се свлече на земята. Гладуиш стоически издържала на мъките, а подкрепа получавала от всички свои близки. Най-тежко обаче ѝ било, когато се подложила на нов вид лабораторно изследване, което установило, че ракът ѝ е наследствен.

Новината я сринала и чак сега намерила обяснения защо и по-голямата ѝ сестра преди няколко месеца също чула диагнозата рак. Този път двете преминавали заедно през перипетиите и дори посещавали курсовете си по химиотерапия по едно и също време. Сядали на съседни столове и банките с медикаментите се вливали в тях едновременно. Макар за Нана този път да е вече познат, съвсем не ѝ било лесно да го извърви.

Водещата на „Съдебен спор“ признава, че и сега зле понесла окапването на косата си. Когато със съпруга ѝ и детето ѝ се разхождали в Израел, докато очаквала да постъпи за лечение в болницата, където се грижеха за нея и при първото боледуване, изпадала в истерични пристъпи и мразела всички безгрижни хора по улиците. Не можела да приеме, че нейната съдба е толкова мъчителна, а техните грижи се ограничавали до това какво ще вечерят. След разговори и със специалисти Нана успяла да укроти бесовете си и намерила друг начин да изкарва гнева извън себе си. От години била почитател на тениса, но сега стъпила и на корта.

Невинаги имала сили, но се мобилизирала и изигравала поне по една партия с личния си треньор. Синът ѝ Джейсън също тренирал, а цялото семейство били големи почитатели на Григор Димитров. Ставали дори по нощите, за да гледат мачовете му, а при последното посещение на първата ни ракета у нас успели да го срещнат лично. Тази изненада вдигнала настроението на детето ѝ, което изживявало по свой начин драмата на майка си. Не всичките му съученици били толерантни с това и наскоро водещата чула, че другарче на Джейсън му е казало, че майка му ще умре.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *