Само в 7DniBansko.bg

БСП се срина, това вече не е партия! Разкриха началника на Нинова, Гергов обеща нещо страшно

7 Dni Bansko22.04.2017210

БСП вече не е отнова БСП! От днес това официално е партия, разпарчетосана при разбойническо-мениджърската и приватизаци, спретната от добре познатата се тези похвати бивша СДС-активистка Корнелия Нинова!

И тъй като при приватизация винаги баш-приватизаторите рано или късно се изпокарват, днес настана голямото вадене на кирливи ризи. Пловдивският свинар Георги Гергов разкри, че организиран от него комплот е качил Нинова на върха, а сега кукловодите са и други.

Не очаквайте, че ще цапам партията с помия, заяви Гергов пред журналисти минути след като хвърли оставката си.

В краткото си изявление пред медиите, Гергов разкри истината която всички знаеха – че Корнелия Нинова е станала лидер на БСП благодарение на него. „Какво искате да ви кажа сега – че стана председател на партията благодарение на моите гласове? Между мен и БСП не може да има развод, повече от 40 години съм част от тази партия”, категоричен е бизнесменът.

Гергов се закани, че другата седмица ще разкрие много истини, ще бъде медиен герой и ще „вади скелети” от гардероба.

По време на горещите дебати около исканата оставка на Георги Гергов, атакуваният член на Изпълнителното бюро не се оставил и заявил, че сивият кардинал в редиците на червените е Румен Овчаров и че Корнелия Нинова прави всичко това под негова диктовка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *