Само в 7DniBansko.bg

Прелюбодейство сложи точка на най-еротината връзка в БГ-шоубизнеса

7 Dni Bansko22.04.2017280
Нямат край разделите в родния шоубизнес. Ама такъв звезден шут отдавна не бяхме виждали по задника на прелюбодеец. При това драмата е сред най-младите звезди.
Поп певицата Михаела Филева е била шута на половинката си – колегата й Павел Николов, с когото изживяха страстна любовна история в продължение на две години.

Според запознати причината за разлъката помежду им станала свалка между рапърът и участничка в шоуто „Гласът на България“, за която Филева разбрала и побесняла.

Шоуто тази година се води от Павел и дуетната му половинка Венци Венц. Още в началото между синеокия блондин и една от участничките прехвърчали искри, а не след дълго това се превърнало в любовна свалка. Забежките на Павката не останали за дълго незабелязани от Михаела, която била категорична, че няма да търпи и да прости подобно отношение и си събрала нещата от дома на певеца, пише „Телеграф“.

Двамата се славеха с любовта си и дори планираха годеж след Нова година, но явно розовият период в отношенията им е приключил. Засега и двамата отказват коментар за причината за раздялата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *