Само в 7DniBansko.bg

Едно от най-разпознаваемите лица на Нова телевизия се раздели с медията! Ето първите му думи…

7 Dni Bansko19.04.201812370
нова телевизия

Едно от най-разпознаваемите лица на Нова телевизия Деян Веселинов се раздели се медията днес, предаде ПИК. Решението на водещия на спортната рубрика “Другата игра” в “Здравей, България” е лично негово. Занапред Веселинов няма да се занимава с телевизии.

“Време за ново начало! След 12 години в телевизиите е време за лека промяна. Голямо БЛАГОДАРЯ на целия екип на Нова и на ръководството, което прие решението ми човешки и с разбиране. Най-вече благодарността ми е за доверието на хората пред екрана!”, обяви раздялата си с медията Деян.

Тази сутрин бе излъчен последният епизод от “Другата игра”, в която Веселинов разказа за каскадьора Тодор Лазаров – тръгнал от село Полето и завладявал Холивуд, оставайки спортист в душата си.

“Този епизод е специален за мен. Това е последният епизод от “Другата игра” или поне в този вариант на рубриката. Това е и последният материал, който съм подготвил като част от великолепния екип на Нова. Отварям нова глава в своя професионален живот”, сподели още Деян.

Той се присъедини към Нова телевизия през 2014 г., като преди това мина през TV2, ProBG, bTV Action, bTV и TV7. Тв кариерата му стартира като спортен журналист през 2006 г. в редакцията на Ринг ТВ. До лятото на миналата година Веселинов бе водещ на “Събуди се”, а през есента започна рубриката “Другата игра”, в която му гостуваха видни спортни личности.