Само в 7DniBansko.bg

Здравеняк си прибра Цеци Красимирова от Гонзо

7 Dni Bansko22.04.2017630
Георги Иванов – Гонзо, може да бъде оставен вече намира от агитката на ЦСКА. Нито ще му намерят джипа, нито пък моделката Цеци Красимирова е негова.Татуиран здравеняк е новият любовник на прочутата ни манекенка.

Новият мъж до красавицата, която преди седем години избяга от светлините на прожекторите, не е познат в медийните среди. Гаджето на Красимирова е българин, който подобно на любимата си от години живее в Барселона. Според запознати той има бизнес в България и Испания, което налага постоянните му пътувания, а любимата му е неотлъчно до него.

Фотоси, които „България днес“ публикува, са запечатали часовете преди поредния полет на двойката към Барселона. Цеци и любимият й изчакват търпеливо полета си на летището. Облечени спортно с еднакви очила те се отдадоха на нежни ласки пред погледите на стотици. Двойката не жали средства що се отнася за удобствата им. Цеци и гаджето й са с куфари по последна мода и най-малко по 5 бона е боил бизнесменът за всеки един от тях. Както всеки път и сега двойката пътува с първа класа. Като истински тузари влюбените обядват спокойно и се качват в самолета в последния момент. Подобно на любимия си и Цеци е татуирала целите си две ръце.

Според слуховете Красимирова и гаджето й се запознали в началото на 2016г. Двамата са заедно година, а Цеци е като влюбена хлапачка. Преди да се запознае с новия си, красавицата се беше отдала на бизнеса си в Испания, свързан с продажбата на растителни торове за отглеждане на медицинска марихуана. Дълго време Цеци пазеше личния си живот от медиите. Последното име с което е бе спрягано с моделката е на Георги Иванов –Гонзо. Клюкари твърдят, че голямата й любов остава застреляният в Амстердам Косьо Самоковеца. При стрелбата пострада и Цеци, която днес живее втори живот.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *