Само в 7DniBansko.bg

Ангел Джамбазки ги попиля: Арестуваната кметица е лично подкрепена от зелените протестъри, борещи се срещу корупцията…

7 Dni Bansko17.04.201819460
ангел джамбазки

Денят започна със закачливите джендър-остроумия на Радан Кънев, активен борец срещу фашизма и капитализма. Продължи с още по-жизнерадостния селски ресторантски бой, който си спретнаха СДС в Красно село, при който техните търсили Божо Лукарски да го бият, това написа в личния си фейсбук профил Ангел Джамбазки. 

И допълни: Но това вече е новината на деня. Ураганът на ДСБ в Младост е арестувана по подозрение за подкуп. Разбира се, всеки е невинен до доказване на противното, но все си мисля, че за ареста си има и причина и подготовка.

Напомням, че арестуваната днес, меко казано противоречива кметица, е лично подкрепената от ДСБ и общинският съветник от ДСБ Марта Георгиева, както и от останалите все умни, красиви, зелени протестъри и борци срещу корупцията.

Ето точно до този резултат води модела “няма ляво, няма дясно”. Убежденията нямали значение, докато не сме си върнели демокрацията. Да бе, да.

Това се случва, когато случайни хора попадат в изпълнителната власт, без идеи, без подготовка и без никакъв политически опит и отговорност.