Само в 7DniBansko.bg

Мултимилионер взриви БСП! Съпартийци точат ножа на Нинова

7 Dni Bansko21.04.2017240

“Знам единствено това, което вие сте написали. Няма да позволя по никакъв начин БСП да бъде въвличана в това. Няма да позволя партията да носи отговорност. Всеки един си носи отговорност, бил той и член на ръководството на партията”, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова относно скандала с Гергов-Дончев-Цацаров.

Тя заяви, че във вторник когато се събере ръководството ще има изявление, и подчерта, че партията няма да носи отговорност за лични действия на когото и да било. “В тези събития има трима участници, намерете си ги и ги питайте”, заяви Нинова, но не пожела да каже категорично дали Георги Гергов ще бъде изключен от партията.

Социалистите обаче не са никак спокойни и коментираха, че това е гаф след гаф и е време това да приключи. Чуха се и реплики, че този, който си го носи на гръб, той да отговаря този път и не пожелаха да коментират скандала.  Те визират зависимостите на Нинова от пловдивския олигарх.

В момента Корнелия Нинова извика цялата парламентарна група на спешно съвещание, като вероятно темата е именно Георги Гергов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *