Само в 7DniBansko.bg

Ексклузивно! Ето го новото гадже на Ивайла Бакалова! Вече са официално сгодени? (СНИМКИ)

7 Dni Bansko16.04.20184680
2b94149ca38fd3cddc0ef218ce2bd159

Ето го мъжа, който плени сърцето на Ивайла Бакалова! ПИК се добра до ексклузивна снимка на бизнесмена Веселин Денков и една от най-красивите носителки на титлата “Мис България” от юбилея му, който продължи три дни и три нощи миналата седмица!

Специално за тържествата в София от Америка пристигнаха царете на фламенкого “Джипси Кингс”. Световноизвестните музиканти свириха на рожденика Денков и ВИП-гостите му в стопанисвания от него ресторант в полите на Витоша – “Воденицата”. Друга група бизнесменът е събрал на софра в ресторант “Лебед” край Панчаревското езеро.

Най-грандиозният купон обаче се е вихрил в четвъртък вечерта в зала “София” на хотел “Маринела”, където близо 300 гости поляха 50-ия юбилей на Денков. Сред гостите папараците на “Жълтите новини” забелязаха Марта Вачкова, Владо Пенев, Гого Лозанов, Жени Калканджиева и Тачо, и разбира се, близкия приятел на Бакалова – Азис. Плътно до нея е била и близначката й Божидара Бакалова, както и порасналата й дъщеря Рая.

Тя се е превърнала в прекрасна млада дама, личи от снимката, с която ПИК се сдоби. Двете красавици изглеждат щастливи в компанията на Денков. Според запознати тримата ще продължат да живеят в Дубай, където Ивайла и Рая се пренесоха за постоянно още преди три-четири години. Тогава Бакалова искаше да започне живота си от началото, след като се излекува от жестоката травма, получена в “Къртицата” и бързо намери реализация в страната на шейховете.

Из светските среди се заговори, че поводът за пищните тържества на Ивайла и Денков миналата седмица не са били само за 50-годишнината му. Според някои двойката е празнувала и своя годеж и много скоро планират да минат под венчило.

За бизнесмена това ще бъде втори брак. С бившата си съпруга Виктория Денкова имат официален развод, а от доста време тя живее в Италия. Първата половинка на ресторантьора има дъщеря, която той възприема като своя. Не е тайна кой пък е бащата на щерката на Ивайла – това е Румен Гайтански-Вълка.

Източник: ПИК

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *