Само в 7DniBansko.bg

БГ-аристокрация! Тя яде омари, пи вино за 100 лева, а накрая избяга, минавайки през сервитьора с джипа си

7 Dni Bansko21.04.2017310

Каквато ни държавата, такава и “аристокрацията” и. Или ако искате, колкото ни е смешен ВИП-а, толкова е смешна и държавицата ни.

Почти всеки ден топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз може да бъде засечена да обядва в един и същ луксозен ресторант. Каканашева обикновено е в малка компания, яде едно и също и прекарва половината от времето си в разговори по телефона.

Нещо странно обаче се е случило с амбициозното миньонче началото на седмицата. Мегз влязла сама в ресторанта и поръчала типичното. След 5 минути телефонът и звъннал и тя видимо притеснена скочила и побегнала към изхода на ресторанта. Виждайки я сервитьорът се притеснил и тръгнал след нея.

“Представете си притеснението ми, когато трябваше да я гоня до паркинга. Не съм мислил, че няма да се върне и да си плати сметката. Тя е щедър клиент и всеки ден е тук. Но ако не го направеше до края на смяната ми, трябваше да платя аз. А аз нямам в себе си толкова пари”.

Не до тук свършва фиаското. Каканашева изобщо не обърнала внимание на тичащия по нея сервитьор. “Едва не ме смаза с тази огромна кола и дори не отвори прозореца си, за да обясни. Не става въпрос за парите, а за отношението. Тези хора не мислят имаш ли нямаш ли, все едно си длъжен да им плащаш вината и омарите”.

loading...

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *

loading...