Само в 7DniBansko.bg

СНИМКА показва плашещата бременност на Преслава! Певицата отново вършее по дискотеките, а Павел…

7 Dni Bansko14.04.201814040
преслава

Фолкпевицата Преслава продължава да бъде плашещо слаба, макар че е бременна в 6-ия месец, което пък е правдоподобна предпоставка за качване, а не за сваляне на килограми.

Тънките крака, изпитото лице и кльощавата визия по никакъв начин не подсказват, че изпълнителката е в очакване на първото си дете. За бъдещото щастливо събитие единствено я издава наедрялото коремче, а певицата хитро го скрива под широки туники и блузи.

В четвъртък вечерта брюнетката направи ударно завръщане към участията в столична дискотека, след като няколко дни беше в почивка. Веднага се появиха информации, че е излязла в майчинство, но истината е, че добричлийката твърдо е решена да работи до последно. Още на следващия ден след парти вихрушката в София тя отпътува за изява в Пловдив.

Малко преди това Павел я заведе на къмпинг в дивата природа. Вместо да се глезят в 5-звездните луксозни хотели из страната, те избраха да спят „под звездите“, както тя се изрази“ –на палатка на огромна поляна в планината. Всички знаем, че в пустошта няма топла вода за къпане и не е за онези, които държат и спазват висока хигиена, но това са дребнави детайли…

България Днес“ писа, че фолк фурията неотдавна се е запалила по планинарството и обича да катери хълмове и скали. Дори сега, когато е в деликатно състояние, тя продължава с туристическите преходи на голяма надморска височина.

Близки до нея разказват, че истината за това, че Преслава не спира да се движи, е страхът й от напълняване. Тя не само, че успява да поддържа форма в 6-ия месец, но според някои дори е отслабнала още. Роднините й се надяват да намали темпото и да се грижи за себе си, а феновете й пожелават лека бременност на инатливата добричлийка, която да изтърпи физическото натоварване и работохолизма й.