Само в 7DniBansko.bg

Най-интимните й тайни са разкрити! Участничка от “Мастършеф” се оказа богиня в леглото! Вижте какви ги върши в спалнята…

7 Dni Bansko13.04.201810320
Божана

Победителката от третия сезон на „Мастършеф” Божана Кацарова е не само една от най-изобретателните и талантливи млади готвачки у нас, но и от най-разкрепостените.

Таблоид“ писа, че червенокосата фурия си пада по груповия секс и е толкова неустоима в леглото, колкото са манджите й в чинията.

Божанка може да е специалистка по традиционна българска кухня, но в интимния й живот няма нищо традиционно”, заяви младеж от компанията на мастършефката, свидетел на многобройните й похождения. – „Любимият й номер е да завлече двама-трима мъже накуп в леглото. Сама се хвали, че един не е в състояние да задоволи нагона й.

Кацарова се „отворила” на груповите изпълнения по време на дългогодишния си престой в Холандия. В безкрайно либералната Ниска земя Божана се отракала до ексцентричност и твърдяла, че е правила секс с мъже от всички континенти, без Антарктида. Но ако й попаднел по-сносен ескимос, нямало да му прости, шегувала се самата палавница.

Колеги на симпатягата от телевизионната кухня „24 Китчън” твърдят, че червенокосата дама вече е прекарала през леглото си половината технически персонал, който се грижи за предаването й.

Освен, че била фенка на тройките и четворките, Божана имало и остро влечение към фетишизма. Често се появявала в спалнята само по готварска престилка и точилка в ръка, а забавленията продължавали с часове.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *