Само в 7DniBansko.bg

Ексклузивно! Веселин Маринов отново смени жената! Изловиха го с нова блондинка в тузарски ресторант…

7 Dni Bansko12.04.20184670
веселин маринов

Веселин Маринов отново е сменил жената до себе си, видяха фотографите на „Ретро“. След страстната авантюра с женената добричлийка Веселина, с която се заговори, че са се разделили драматично след посрещането на 2018 г. в Банско, певецът не си губи времето и вече е пленен от нова тайнствена дама.

Този път избраницата на трубадура от Полски Тръмбеш е видимо на неговата възраст, но Веселин отново не е изневерил на влечението си към русите жени. С мистериозната блондинка изпълнителят на „Горчиво вино“ се разходи за кратко в централен столичен парк, а после двамата се отбиха в лобито на един от най-скъпите хотели у нас, където да изпият по кафе. По време на сладката раздумка Веско реши да се подкрепи, хапвайки ВИП сандвич, чиято цена според менюто е 20 лева.

Като истински джентълмен естрадната звезда плати сметката и на своята приятелка, без изобщо да я остави да бръкне в чантата си и да потърси портфейла си. Двамата обаче не се качиха заедно в луксозния джип на певеца. С бялото си волво за 160 хиляди лева, в което Маринов инвестира преди малко повече от година, той опраши към следващия си професионален ангажимент, като раздялата му с блондинката беше бавна и умилителна. Въпреки младежките трепети, които владеят сърцето му, Веско изглежда вече уморен, прошарен и с висящи торбички под очите.

Неотдавна изпълнителят за пръв път от много време повдигна завесата на личния си живот, като призна, че има сериозна приятелка, с която живее от няколко месеца. Нейното име обаче певецът не пожела да спомене, вероятно от суеверие, като се има предвид, че зад гърба си е оставил два провалени брака, а с едната си съпруга – невярната Цветанка, до ден днешен не се поглеждали и щом я срещнел, Веско вдигал кръвно моментално.

„Много ми допада и много я обичам. Но животът ме научи на нещо много важно. Човек не бива да взима прибързани решения, да се поддава на временната емоция и експлозията на чувствата, защото тогава допуска грешки“, отговаря Маринов, запитан дали скоро ще слуша Менделсон с новата си половинка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *