Само в 7DniBansko.bg

Гръмна нова бомба! 53-годишната Цветанка Ризова вдига сватба? Журналистката лудо влюбена в 11 години по-млад мъж…

7 Dni Bansko10.04.201824410
цветанка ризова

Цветанка Ризова държи извън светлината на прожекторите двамата най-важни мъже в живота си – сина си Георги и новия си приятел д-р Веселин Йолов.

Георги е плод на дългогодишната ѝ любов с бизнесмена Анатоли, с когото журналистката прекрати брака си тихомълком през миналата година. Момчето на Ризова завършило с пълно отличие Американския колеж в София. В момента младежът, който бил гордостта на цялата фамилия, бил студент в реномирано школо в Англия, където освен на академични успехи се радвал и на засилено женско внимание, коментира “Ретро”.

Виждали се рядко, защото Ризова не можела да си позволи да пътува до Острова заради работата, а той имал ваканции само три пъти в годината. Все още я измъчвала мисълта, че не се представяла перфектно в ролята на майка и чувствала, че има много грехове към детето си. „Работех и в събота, и в неделя, а ми се искаше да се кача на ски със сина ми. Работех до късно, а ми се искаше да го взема от детска градина или училище.

Но не се оплаквам. Създадохме си добър свят – на доверие и приятелство. Общуваме интензивно, непрекъснато обсъждаме разни неща, много спорим“, откровеничи телевизионерката. За нея най-трудният момент бил заминаването му в чужбина, но не плакала дълго, защото вярвала, че е за негово добро. Макар Цветанка рядко да споделяла пред приятели и колеги тайни от кухнята на семейния си живот, обичала да показва с гордост снимки на Георги на екипа си в телевизията. В момента синът ѝ си нямал сериозна приятелка, но все повече се приближавал към възрастта, в която ще поиска да мине под венчилото и да направи тв звездата баба.

53-годишната Ризова, чиято болна тема е възрастта, все още не била готова за тази важна крачка. Водещата на „Лице в лице“ е известна с влечението си към естетичната хирургия и иновативните процедури за подмладяване, с които непрестанно се опитва да забави хода на времето.

Отскоро пък е лудо влюбена в 11 години по-млад от нея доктор, с когото често са засичани да се забавляват до малките часове на нощта в заведенията из София. Цветанка все още не е признала официално, че това е човекът до нея, но го представи пред звездните си приятели още преди месеци, когато той ѝ беше кавалер на светско събитие.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *