Само в 7DniBansko.bg

Водещ от “Господари на ефира” вкара актрисата Стефания Колева в леглото! Какво се случва между двамата?

7 Dni Bansko09.04.201844330
980x551_1514455354

Герасим Георгиев-Геро и Стефания Колева са семейство в новия български сериал „Полицаите от края на града”, но са доста близки и в реалния живот, видяха през обективите си папараците на „Уикенд”.

Дори когато не са пред камера актьорите демонстрират интимност без да се притесняват, че някой може да ги помисли за любовници.

Преди няколко дни експанзивната екранна Корнелия и нейният тв съпруг Пламен Пламенов-Пацо се разходиха из столичен мол. Аркашките си бъбреха задушевно, а в един момент сериозно прекрачиха границата на обикновената колегиалност. Геро обхвана с ръка кръста на Стефания и прегърнати двамата влязоха в асансьора на търговския център.

Заради снимките на полицейския сериал месеци наред Герасим и Колева прекарвали по-голямата част от денонощията заедно на снимачната площадка. Житейските им половинки изобщо не ги ревнували, убедени били, че телевизионното партньорство няма как да прерасне в любов.

Със Стефания имаме интимни сцени в „Полицаите”, но не са с червена точка. Чувствах се много добре в нейната компания. Едно от най-хубавите неща, които ми се случиха в продукцията е партньорството ми с нея – прекрасна актриса и жена. Щастливец съм, че точно тази красавица ми се падна за екранна съпруга. Жена ми, Цвета, го приема нормално. Ние сме отишли да вършим работа, а не да правим глупости”, коментира Герасим. И допълва, че с Колева се познават още от годините си в НАТФИЗ.