Само в 7DniBansko.bg

Картелът между телевизиите на Пеевски е факт! Отстреляха Слави Трифонов

7 Dni Bansko18.04.2017380
Шоуто на Слави Трифонов, което трябваше да се излъчи тази вечер в ефира на bTV, пак бе цензурирано. Гост в днешния епизод трябваше да бъде журналистът Васил Иванов, който напусна Нова телевизия. Той трябваше да изнесе скандални данни за наложена му цензура от страна на медията.
Картелът между двете национални телевизии, за които се знае, че скоро ще станат собственост на Делян Пеевски, на практика вече показват, че от тук нататък забрави за свобода на словото в тях. Припомняме, че шоуто на Трифонов е единственото, кето си позволяваше гаври и с най-омразния човек в страната – Пеевски. При предишните собственици това не беше проблем, но откакто Шиши сложи зад кадър ръка на медията, нещата вече са съвсем други.
В профила си във Фейсбук днес Васил Иванов съобщи, че по време на гостуването си в Шоуто на Слави ще обяви защо е взел решението да се раздели с медията. От Нова телевизия също излязоха с официална позиция по скандалното напускане на Иванов.
Предаването на Трифонов тази вечер започна с надслов: “Планираният за днес епизод няма да бъде излъчен поради несъответствие с телевизионното съдържание”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *