Само в 7DniBansko.bg

Има защо да го пазят по 10 души! Домусчиев с ужасяващи задължения! Вижте шокиращата сума

7 Dni Bansko18.04.2017392

Много хора се чудят защо един от топ-олигарсите на републиката Кирил Домусчиев ходи дори до тоалетната с по двама гавази на гъба си. Даже, когато му се наложи да дава интервю зад премиера Герджиков, пак 4 охранители със слушалки в ушите респектират журналистите.

Оказва се, че има защо. Кирил Домусчиев вероятно е най-задлъжнелия към банки и кредитори олигарх у нас! Според няколко различни източници става дума за суми от порядъка на близо 600 милиона евро!

Основната част от кредитите са свързани с откупуването на “Хювефарма”. Интересното е, че при последния такъв кредит, нито една банка по света не се нави самостоятелно да отпусне над 200 милиона долара, затова се наложи да се прави синдикиран заем от 12 кредитни институции.

Припомняме, че заради финансовите си проблеми Домусчиев миналата година поиска да се преразгледа приватизационния му договор за БМФ, по който заради различни неизпълнения дължи над 50 милиона лева.

 

2 коментара

 • иван

  18.04.2017 at 9:32

  КАКТО СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА, ТАКА СЕ УПРАВЛЯВАТ И ФИРМИТЕ!

  Reply

 • anna

  18.04.2017 at 11:57

  НЯКОЙ ДА ОТРИЧА,ЧЕ СМЕ МАФИОТСКА ДЪРЖАВА?!? НЕ !!КАТО ЗАПОЧНЕШ ОТ ГЛАВОЧА И СТИГНЕШ ДО ЧИНОВНИКА НА НАЙ НИСКО НИВО ..НЯМА ЗДРАВО МЯСТО !

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *