Само в 7DniBansko.bg

Учениците на Банско с фурор на състезанието по приложна електроника в Пловдив, Георги Балев е втори в България

7 Dni Bansko02.04.20182410
1

На 30.04.2018 година в ТУ- София, филиал град Пловдив се проведе регионален кръг на състезанието по приложна електроника „ Мога и зная как”. В престижното съревнование взеха участие ученици от девет професионални гимназии от Централна и Югозападна България.

Заслужено, сред участниците бяха и представители от Професионална гимназия по електроника и енергетика – град Банско, сред които бяха и класиралите се на училищното състезание: Станислав Боцев , Димитър Чавдаров от 9а клас, и Георги Балев – 11а клас, специалност „Компютърна техника и технологии” и Муса Уруч – 11б клас специалност „Компютърни мрежи”.

Възпитаниците на гимназията за пореден път показаха, че „могат и знаят как”. Отборът от първа възрастова група IX – X, Станислав Боцев и Димитър Чавдаров се класира за националния кръг на състезанието и ще представя училището нна Панорамата на професионалното образование в град Пловдив в периода 19.04. – 21.04.2018 година, а Георги Балев демонстрира завидни умения и се класира индивидуално второ място.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *