Само в 7DniBansko.bg

Мария Илиева причини нещо много страшно на кръшкащия й баща на момчето: Накара го да реве и да трие в…

7 Dni Bansko02.04.201825480
мария илиева

Поп дивата Мария Илиева си прибра кръшкача Георги Михайлов, от когото роди син преди месеци. Певицата прости на младока забежките с други жени, но и му спря достъпа до социалните мрежи, пише “Телеграф”.

Само преди седмици изтекоха тайни чатове на Георги с млади момичета. На един от тях се виждаше как певецът изпраща сърчица на непозната в инстаграм, а друго момиче се обръща към него с „мечо”. Само няколко дни след издънката, всички профили на Георги бяха затрити. Той изчезна от социалните мрежи, а малко по-рано този месец Мария Илиева обясни, че двамата не живеят под един покрив, оправдавайки се, че любимият й е зает с бизнесдела.

Запознати до двамата споделят, че изчезването на Георги от интернет не е случайно и причината за това е големият скандал, който изпълнителката му вдигнала, след като видяла флиртовете му с други жени. Звездата била бясна от своеволното поведение на мъжа си, който по този начин уронвал имиджа й.

Мария била категорична, че ако флиртовете на мъжа й не приключат, няма да му позволи да вижда сина им. Бизнесменът не искал да се кара с майката на малкия Александър, заради което предпочел да бъде мъж под чехъл, само и само певицата да е доволна.

Обещанието, че няма да се закача с други жени обаче, не било достатъчно за изпълнителката. Тя го принудила да заличи профилите си навсякъде и да спре да се занимава с други жени.