Само в 7DniBansko.bg

Уникален скандал! Роден секс-символ от киното поиска 2 години затвор за хора от “София ден и нощ”, както и от други филми

7 Dni Bansko02.04.201830220
владо карамазов

Владо Карамазов е яхнал метлата покрай зачестилите филми, в които се търси евтина работна ръка и се наемат непрофесионални актьори. Според него това съсипва професията и иска спешно да се наложат някакви санкции, да се промени законът и не всеки, който пожелае, да стане актьорише “Шоу”.

„Бих им дал двегодишна присъда в Софийския затвор“, гневи се актьорът и продуцент. „Много мразя, когато непрофесионалисти завземат сферата на професионалистите“, твърди Карамазов.

Българският секссимвол казва, че актьорското майсторство е една много трудна професия, в която минават години, докато станеш добър. В последно време наблюдаваме обаче, че все повече продукции се правят от обикновени хора със съвсем различни от актьорството професии.

„Тези примери показват, че всеки би могъл да стане актьор, което не е вярно. Чувам от тези непрофесионални актьори, че имат театрални школи!? Бих им дал двегодишна присъда в Софийския затвор. Това е съсипване на млади хора, тотално объркване и обезценяване на нашата професия, за която даваме целия си живот. Започваме да ставаме добри след десетата година в тази професия. А изведнъж идват някакви хора, стават звезди от пошли телевизионни предавания за два месеца и те вече се водят актьори, което не е честно“, беснее Владо.

Предполага се, че визира нашумелия тийнсериал „София ден и нощ“, в който участват само аматьори. Новият български филм „Немезис“ също е препълнен с жадни за слава личности. Там участват популярни с нещо звезди, но далеч от професията на актьора. Бизнесдамата Ваня Червенкова играе мутра, фолкпевицата Антонина е майка на нарко зависимо момиче, в чиято роля пък влиза певицата Марина Кискинова. Главната роля е поверена на човек, който изкарва прехраната си като оператор на фолк клипове.

Отскоро Владимир Карамазов се е запалил по ново хоби – фотография. В този ред на мисли държи да отбележи, че няма да взима хляба на фотографите. Купил си е модерна и скъпа техника, с която запечатва всичко, което провокира вниманието му. Няма за цел да го превръща в средство за печелене на пари.